Erhvervserfaring

Intern ved CCOE

Intern ved CCOE

Udenrigsredaktør
Kongressen.com
August 2016 –
Som udenrigsredaktør skriver jeg analyser af amerikansk forsvars- og udenrigspolitik for netmediet, samt optræder i diverse medier med kommentarer og analyser. Desuden er jeg ansvarlig for Kongressen.com – Sikkerhedsrådet.


Gæsteblogger
Olfi
Marts 2017 –
Bidrager med blogindlæg om diverse sikkerhedspolitiske emner.


Redaktør
Kongressen.com – Sikkerhedsrådet
Januar 2016 –
Som redaktør for Sikkerhedsrådet er jeg ansvarlig for at samle en lang række eksperter indenfor international politik, som skriver om en lang række forskellige emner. Det foregår enten som del af artikelserier eller enkelt artikler.


Freelance skribent
RÆSON
Februar 2013 –
Som freelance skribent skriver jeg med jævne mellemrum analyser af amerikansk forsvars- og udenrigspolitik til RÆSONs hjemmeside


Forsvarsanalytiker
Kongressen.com
Januar 2013 – august 2016
Som forsvarsanalytiker skriver jeg månedlige forsvarsanalyser for hjemmesiden, og kommenterer på den seneste udvikling i det amerikanske forsvar. Derudover kommenterer jeg på nyheder som måtte opstå løbende. Som forsvarsanalytiker har jeg holdt oplæg ved diverse uddannelsesinstitutioner, og i forskellige medier.


Intern
Civil-Military Cooperation Centre of Excellence
August – december 2013
Som intern ved CCOE gennemførte jeg et projekt, hvor jeg sammenlignede Lessons Learned processerne (erfaringsindsamling) i 8 NATO landes militære systemer, med særligt fokus på civilt-militært samarbejde. Derudover assitterede jeg i planlægningen af CCOE’s første årlige konference om Lessons Learned.
Ved siden af disse projekter udfærdigede jeg forslag til hvorledes centeret kunne udvikle sin akademiske profil. Dette inkluderede forslag til en speciale-skriver ordning, tættere samarbejde med akademiske institutioner samt profilen for en potentiel Ph.D. studerende som kunne tilknyttes centeret.


Fuldmægtig
Institut for Strategi, Forsvarsakademiet
August 2012 – august 2013
Som fuldmægtig arbejdede jeg med forskellige projekter: analyse af den amerikanske hærs rolle efter den planlagte tilbagetrækning fra Afghanistan; analyse af strategisk tænkning i den amerikanske hær fra den Amerikanske Borgerkrig og til i dag; analyse af USA’s nye strategiske fokusskifte mod Asien set i forhold til tidligere tiders amerikansk forsvarspolitik, samt amerikansk brug af droner i Obamas krig mod terror.
Jeg udtalte mig også ved flere lejligheder i forskellige medier om amerikansk udenrigs- og forsvarspolitik på vegne af Forsvarsakademiet.


Specialeskriver
Institut for Strategi, Forsvarsakademiet
Oktober 2011 – marts 2012
Mit speciale var en analyse af Vietnam-krigens indflydelse på doktrinudvikling i den amerikanske hær, og hvorledes genopdagelsen af ”Counterinsurgency” doktriner influerede på denne indflydelse. Min vejleder var Niels Bjerre-Poulsen, samt Peter Viggo Jakobsen som var tilknyttet fra Institut for Strategi.


Praktikant
Institut for Strategi, Forsvarsakademiet
Februar 2011 – juli 2011
Som praktikant var min primære opgave at bistå organisationen og gennemførelsen af Sikkerhedspolitisk Kursus – Mellemøsten. Derudover bistod jeg instituttet i form af produktion af materiale om udviklingen i de indledende faser af luftkrigen mod Libyen sammen med min medpraktikant, samt forfaldende opgaver som korrekturlæsning på publikationer, og afvikling af seminarer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *