Respons på tidligere foredrag

Paneldebat Aarhus Universitet: Indien, Kina og USA

Philip Christian Ulrich leverede et skarpt, indsigtsfuldt og underholdende foredrag om Donald Trump. Såvel lærere som elever fik en god og lærerig oplevelse af foredraget. Philip Christian Ulrich formidler knivskarpt i en tone, der passer fremragende til gymnasieelever

Jesper Kristiansen
Lektor, Aarhus Handelsgymnasium

Jeg anvendte Philip Chr. Ulrich som foredragsholder på Hjemmeværnsskolens Sikkerhedspolitiske kursus i juli 2019. Philips foredrag handlede om forholdet mellem USA og Kina, og han formåede at formidle sin store indsigt på en meget levende facon for de 60-70 tilhørere.

Han er god til at tilpasse sig det konkrete publikum og formår at tale til såvel ’den politiske nørd’ som den mere generelt interesserede.

Det er en fornøjelse at høre Philip fortælle. Man kan mærke, at der er en enorm viden bag ordene, ikke kun om aktuel politik, men også om historiske forhold. Jeg kan kun anbefale Philip som foredragsholder og benytter ham gerne igen.

Jeanette Serritzlev
Kursusleder, Hjemmeværnsskolens Sikkerhedspolitiske kursus

Jeg har flere gange hyret Phillip i forbindelse med undervisning på Forsvarsakademiet, og hver gang med et fremragende resultat. Phillip er en entusiastisk fortæller og han har en stor historisk viden om Nordamerika og det amerikanske forsvar. Phillip har et særdeles godt og detaljeret kendskab til Amerikansk udenrigspolitik. Særligt spændende er det, når Phillip sætter den nuværende amerikanske udenrigspolitik i en historisk kontekst. Jeg kan til enhver tid anbefale Phillip til kortere eller længere foredrag, og jeg vil selv bruge ham igen.

Henrik Laugesen
Major, Ph.d. ved Forsvarsakademiet

Foredraget var både informativt, dybdegående og aktuelt. Eleverne synes det var spændende og vi brugte et helt modul på at samle op og diskutere videre. Der var masser af godt stof, som vi kunne relatere til undervisningen.

Martin Colerick
Lektor, Gefion Gymnasium

Varde Garnisons Officersforening havde fornøjelsen af at kunne præsentere Philip Christian Ulrich i september 2018 med foredraget om David H. Petraeus og det amerikanske militær siden Vietnam. Deltagerne følte sig særdeles godt underholdt og nød den meget høje faglige kvalitet og autencitet som Philip er i besiddelse af.

Ulrik Strømberg Kristensen
Major ved Hærens Efterretningscenter

Philip Christian Ulrich er vidende og kompetent inden for sit stofområde. Han leverer et engageret men også personligt foredrag om Trumps verden og giver således tilhørerne indsigt og ny viden om den politiske tilstand i USA og betydningen af dette på den storpolitiske scene.

Gitte Andersen, Odense Biblioteker og Borgerservice

Jens Worning og Philip Chr. Ulrich holdt 12. april 2018 et dobbeltforedrag for SAMF A elever på Gladsaxe Gymnasium om den Ny verdensorden og konflikterne mellem Trump’s USA og Putin’s Rusland. Eleverne var begejstrede for det gav “lige det overblik, vi havde brug for” og IP-begreberne kom i spil på en forståelig måde.
De to eksperter formåede, at formidle højaktuelle konflikter på en særdeles levende elevvenlig måde.

Lis Ørnstrup
Lektor, Gladsaxe Gymnasium

Vi overværede et seriøst og velforberedt foredrag om et vedkommende og aktuelt emne – TRUMP – – serveret med en historikers grundighed tilsat humor.

Michael Schweigler
Viceforstander, Øse Efterskole

Foredraget var rigtig spændende – han formået at blande humor med viden, hvilket gjorde at det endnu mere interessant.

Philips viden om USA´s indenrigs- og udenrigspolitiske forhold er vildt imponerende. Han fik formidlet faglig viden på en meget elevvenlig måde, hvilket bidrog til det faglige udbytte.

Elever ved Falkonergården Gymnasium og HF

Lærerne er enige om, at Philip fint ramte målgruppen med sit valg af form, samtidig med at de (både elever og lærere) følte sig oplyste og klogere på USA i dag efter foredraget.

Per Munkholm
HTX Næstved

Et foredrag med Philip er som en lommelygte i den mørke skov – detaljer og proportioner bliver synlige og skaber forvirring på et højere plan – Her på Bølgen kan vi på det varmeste anbefale Philip hvis du ønsker en åben og underholdende tilgang til den nuværende situation i Amerikansk politik.

Udita Budde
Leder Kulturhuset Bølgen

Philip Christian forstår at tale i et sprog, så eleverne på Slagelse Gymnasium fik stort udbytte af et interessant – og til tider morsomt – oplæg om Trumps første 100 dage som præsident. Ham vil vi helt sikkert benytte os af i -fremtiden.

Niels Sieverts Rantorp
Slagelse Gymnasium

Philip Christian Ulrichs foredrag om amerikansk udenrigspolitik var ikke bare oplysende, men også i den grad underholdende.

Jannik Theilgaard
Sognepræst ved Gl. Holte Kirke

Philip Chr. Ulrich holdt d. 11/10-2016 foredrag for 350 Samfundsfaglige 
elever på Gladsaxe Gymnasium. Philip demonsterede her, at han er en pædagogisk dygtig og fagligt vidende foredragsholder, der formår at formidle sin viden om amerikansk 
politik på en særdeles humoristisk og levende måde til både  1g’ere og de mere garvede 3g Samf A elever.

Lis Ørnstrup
Lektor, Gladsaxe Gymnasium

Philip formår i høj grad at målrette sin formidling, så det passer til eleverne. Han forklarer komplicerede emner på en fin og vedkommende måde og i et sprog, som de unge forstår. Vi havde mange positive tilbagemeldinger fra elever og lærere.

Tine Dahl Bengtsson
Dyssegård Kombibibliotek

Philip Ulrichs foredrag omkring den amerikanske verdensorden og det forestående præsidentvalg var særdeles inspirerende. Philip er en fremragende formidler, som hurtigt fik tryllebundet vores samfundsfaglige elever. Fra første færd var Philips enorme faglige viden tydelig, ret som hans indlevelsesevne og lysten til at fortælle skar igennem, og dette uden at det på noget tidspunkt blev trivielt eller for abstrakt for eleverne.

Jesper Engsvang Nielsen
Uddannelseschef, Kalundborg Gymnasium

Super godt og ikke mindst dagsaktuelt oplæg. Der gives et godt indblik i centrale problemstillinger i amerikansk udenrigspolitik koblet til aktuelle situationer der berører verdenssamfundet. Præsenteret med passende brug af visuelle og audiotive virkemidler.

Thomas Hansen
Lektor i Samfundsfag, Tårnby Gymnasium og HF